kaat font

'Kaat' is a new type (2013).

'Kaat' vertegenwoordigt de periode waarin iedereen zijn gezicht verschuild achter de nieuwste mobiele telefoon,  interactieve games console of ieder ander beeldscherm. 'Kaat' is strak, modern en vooruitstrevend, een lettertype dat onze drukke en directe levensstijl weerspiegelt, met behoud van de essentie (in een periode waarin mensen kunnen worden beoordeeld op de televisie).

 

Kaat is hier om te blijven en te evolueren. Iedereen wil proberen dat beetje anders te zijn, maar in wezen zijn we allemaal hetzelfde, met dezelfde inherente behoeften, net als baby's of kinderen. We moeten worden gevoed,

gekoesterd en geliefd. Het enige verschil in de wereld van vandaag is dat je dit alles kunt doen van achter een beeldscherm. 'Kaat' overbrugt die kloof. Iedereen wil anders zijn, maar in wezen zullen we allemaal hetzelfde blijven. Dit  weerspiegelt zich in elke dikte en vorm van elke glief.

 

Het lettertype vertegenwoordigt hoe wij zijn gevormd, verschillend gegoten en toch zullen we steeds hetzelfde blijven, omdat we de herhaling nodig hebben! Alles moet sneller, eenvoudiger en goedkoper worden uitgevoerd. We eten, we slapen, we communiceren.

Kaat Font Voorbeeld poster
Kaat Font sample
Kaat Font Voorbeeld poster
Kaat Font sample poster
Kaat Font sample poster
Kaat Font sample poster
Kaat Font sample poster

<<

>>

info@studiohaft.nl

+316-5136 8787

All contents © Copyright 2010-2015 Studio Haft. All rights reserved.